Sant Jaume dels Domenys inaugura el cobriment de la pista poliesportiva de l’escola Els Quatre Vents

Aquesta millora ha estat cofinançada per la Diputació a través del Pla d'Acció Municipal

L’escola Els Quatre Vents de Sant Jaume dels Domenys va inaugurar ahir dijous 14 de juny la coberta de la seva pista esportiva exterior. La millora ha estat cofinançada pel Pla d’Acció Municipal (PAM 2017) de la Diputació de Tarragona. L’alcalde de Sant Jaume dels Domenys, Magí Pallarès; el president de la Diputació, Josep Poblet; els diputats de la Diputació Imma Costa i Carles Ribé; l’inspector d’Educació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Carles Jardí, i la directora de l’escola, Anna Vidal, van assistir a la inauguració de les millores realitzades en aquest equipament.

Els alumnes de l’escola van celebrar la millora obsequiant als assistents a la inauguració amb una actuació musical al pati del centre. Les autoritats van descobrir una placa commemorativa i van visitar les instal·lacions de l’escola acompanyats de la seva directora i membres de l’equip directiu.

La coberta de la pista esportiva exterior ja existent de l’escola Els Quatre Vents amb una coberta metàl·lica lleugera permetrà protegir-la i que es pugui usar en cas de pluja. Les dimensions totals de la coberta són de 34,5 metres d’amplada i 44 metres de longitud, i el seu projecte ha contemplat l’acompliment de la normativa vigent, amb l’objectiu d’aconseguir un espai amb uns nivells de qualitat i acabats correctes.

L’alcalde Magí Pallarés ha explicat a La Ciutat del Baix Penedès que “està molt content perquè és una obra molt interessant i se’n podrà treure molt de profit tant pels professors, alumnes, com per les Festes Majors, així com esdeveniments i altres actes que es puguin fer al municipi”. Així mateix ha indicat que es tractava d’una obra que feia anys que s’havia pensat i planificat pels regidors Joan Viñas i Xavier Bona, els quals ja no estan entre nosaltres”. Magí ha recalcat que “no ha estat una obra improvisada però que s’havia de buscar el finançament i gràcies al PAM de la Diputació de Tarragona s’ha pogut finançar de forma més econòmica”.

L’obra ha estat realitzada per MyJ Gruas els quals l’han realitzat en relativament poc temps.