Tot a punt per a la campanya de Nadal del Comerç del Vendrell

Demà dimarts dia 5 de desembre a dos quarts de set de la tarda a la Plaça Vella es farà l'encesa de l'enllumenat nadalenc

Aquesta tarda s’ha presentat al CIT del Vendrell la campanya de Nadal que començarà demà i que preten dinamitzar el comerç de la vila amb noves i diverses actuacions. El president del CIT, Salva Rodríguez, ha explicat que tot i el poc temps que han tingut, ja que recordem que fa poques setmanes que la nova junta va entrar, han fet un programa per tal que els veïns i veïnes del Vendrell i d’altres municipis gaudeixin comprant al municipi. Entre les propostes que s’han presentat per tal de dinamitzar el comerç, estan les següents:

Hi haurà tiquets de pàrquing, que podran regalar els comerços als seus clients per compres mínimes (que els botiguers decidiran de quin import són) entre el 8 de desembre i el 5 de gener.

Les botigues tindran un cartell identificatiu dels dies de lliure obertura per tal d’informar de quan obriran i quins dies seran. Així mateix, aquells establiments que estan adherits al pla de dinamització del comerç del Vendrell tindran uns estels decoratius per posar als aparadors, per tal de donar imatge d’unitat del comerç del municipi.

Per la seva banda, el regidor de promoció econòmica Kenneth Martínez ha explicat que la col·laboració amb el CIT és clau i que aquesta campanya desitja que sigui una campanya comercial exitosa, animada i atractiva amb molta animació i xaranga per a la canalla i amb moltes activitats que farà també la regidoria de cultura i infància com els “Xankers del Jokirama. També ha informat que demà dimarts dia 5 de desembre a dos quarts de set de la tarda tindrà lloc l’encesa de llums a la Plaça Vella. Kenneth vol “animar a tots els veïns i veïnes del Vendrell i de la comarca que surtin al carrer i que gaudeixen del Nadal”.

Des del CIT han apostat per tercer any consecutiu per posar l’arbre de Nadal gegant a la Plaça Vella i perque els comerços reparteixen la carta per a Ses Majestats Reis Mags d’Orient a tots els seus clients. Enguany també hi vindran el Micky i la Minnie, Frozen, Elsa i Olaf, així com els personatges dels Minions.

Podeu veure el programa complet aquí.