Pere Regull visita Sant Jaume dels Domenys

Aquesta primera presa de contacte va servir per tractar de temes d’interès tant per a Sant Jaume com per als municipis veïns

Imatge del delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya al Penedès. (Cedida)
Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

El passat dijous, dia 31 de gener, el sr. Pere Regull i Riba va venir fins a Sant Jaume dels Domenys per fer la seva primera visita com a delegat territorial del Govern de la Generalitat de Catalunya al Penedès.

Aquesta primera presa de contacte va servir per tractar de temes d’interès tant per a Sant Jaume com per als municipis veïns. Un dels projectes més rellevants que es van tractar és el d’adequació de la carretera que uneix el poble amb Castellet i la Gornal, a l’Alt Penedès, on es preveu la construcció d’un pont que eviti creuar el pas de la riera del Marmellar, que quan plou queda tallada i provoca que el trànsit intercomarcal s’hagi de derivar cap a altres vies.

El sr. Pere Regull, que va venir acompanyat de l’alcaldessa de Cunit, la sra. Montserrat Carreras, i de la secretària de la delegació, va ser rebut per l’alcalde, el sr. Magí Pallarès i regidors del consistori. El nou delegat territorial va recordar els seus anys com a secretari de l’ajuntament de Sant Jaume a la dècada de 1980 i va saludar les empleades, entre les quals algunes amb les que havia coincidit.