Molt bona acceptació al Vendrell de les noves incorporacions arribades de l’Orient

La Diada de Reis del Vendrell va comptar per primera vegada amb la visita de les Sàvies de les Joguines

La Diada de Reis del Vendrell va comptar per primera vegada amb la visita de les Sàvies de les Joguines: la Malika, la Galena i la Bashira. La idea, sorgida de l’Associació Reis d’Orient del Vendrell i amb el suport de l’Ajuntament, ha esdevingut tot un èxit.

També hi van ser presents les Conselleres Reials: la Màgia i la Il·lusió, que ja havien arribat al Vendrell molts dies abans per tal de presentar el conte Un regal de reis a mida, que l’Associació ha realitzat per tal de que tots els infants puguin conèixer aquestes noves personatges.

Les noves figures es van poder veure a la Cavalcada, al recorregut a peu, a l’Adoració de l’Infant Jesús i també al repartiment de paquets per les cases de la vila.

Felip Urgell, president de l’Associació, assegura que “les noves incorporacions arribades de l’Orient, les Sàvies i les Conselleres, han tingut molt bona acceptació”.

El regidor de Festes, igualtat i drets LGTBIQ, Christian Soriano, destaca que “hem aconseguit entre totes i tots fer una cavalcada més igualitària i això és un orgull enorme per al nostre municipi”.

Ara caldrà esperar a la Diada de Reis del 2021 per poder tornar a gaudir de la seva visita.