Més de 125 persones gaudeixen de la Festa del 10è aniversari de Bellvei Ràdio

Es va retre un homenatge als col•laboradors que Bellvei Ràdio ha tingut al llarg d’aquests anys

Imatge dels diferents col·laboradors que ha tingut Bellvei Ràdio a aquests 10 anys d'història. (Cedida)

El passat dissabte 14 de juliol, Bellvei Ràdio va organitzar el seu tradicional sopar solidari. Aquest any, però, l’ocasió era especial perquè se celebrava també el 10è aniversari de l’emissora, amb la presència de gran part dels col·laboradors i treballadors que ha tingut l’emissora al llarg d’aquests 10 anys als quals se’ls va retre un petit homenatge remarcant que són els col·laboradors que, de forma desinteressada i completament voluntària, tiren endavant i donen vida a les emissores locals.

Durant la Festa del 10è aniversari també es va presentar el nou logotip de Bellvei Ràdio, elaborat per la jove dissenyadora local Abril Mañé.

Després d’un sopar popular que va reunir més de 125 persones, el guionista i actor Ferran Aixalà va presentar el seu darrer espectacle, ‘7 pomes’, carregat d’humor i ironia i que va fer riure constantment a tot el públic assistent a través de set petits monòlegs que fan tot un recorregut al llarg de la història a través de set pomes que han marcat la humanitat.

Com cada any, la Festa de la Ràdio és una festa solidària i els beneficis que s’hauran aconseguit es lliuraran a Càritas Bellvei per a la compra de productes frescos.