Mariano Bueno omple la biblioteca Terra Baixa a les jornades d’agroecologia del Vendrell

Les jornades clouran el 15 i 16 de novembre amb el taller per adults “Plantes remeieres a la farmaciola de casa” a càrrec de Piuà López i el taller familiar “Cuina silvestre” a càrrec de Corremarges i la Fleca l’Aresta

Imatge de les jornades d’agroecologia del Vendrell. Foto: Cedida

La setmana passada van tenir lloc els primers actes de les jornades d’agroecologia “Saps el què menges? Aliments que curen i transformen” organitzades pel Grup de Consum Les Garrofes del Vendrell.

La xerrada sobre “Alimentació natural i salut” a càrrec de Mariano Bueno, va inaugurar les jornades amb un ple absolut de la primera planta de la biblioteca. Les persones que hi van poder assistir van conèixer com i perquè ens guareixen i transformen els aliments ecològics.

Igual d’exitós va ser el taller familiar  “Fem pa agroecològic” a càrrec de la Fleca l’Aresta SCCL,  que va tenir lloc l’endemà al matí. Les nenes i nens que hi van assistir van conèixer el camí del cereal al plat del pa agroecològic i van poder preparar una massa de pa per a coure a casa.

Les jornades clouran el 15 i 16 de novembre amb el taller per adults “Plantes remeieres a la farmaciola de casa” a càrrec de Piuà López i el taller familiar “Cuina silvestre” a càrrec de Corremarges i la Fleca l’Aresta.

Fins llavors es podrà visitar l’exposició creada a partir de l’estudi “Arran de terra II. Indicadors de Sobirania Alimentària a Catalunya” de la cooperativa Arran de Terra,  que es podrà visitar del 8 al 16 de novembre i que ens mostra el diagnòstic de la situació actual del sistema alimentari de Catalunya, des de la perspectiva de la Sobirania Alimentària.

Tots els actes són gratuïts i els organitza el Grup de Consum Les Garrofes amb el suport i col·laboració de “Diners al carrer, activem el retorn social” de Som Poble, la Biblioteca Pública Terra Baixa, Arran de Terra i GEVEN.