Llorenç del Penedès serà un dels escenaris del Festival En Veu Alta 2018

L’actor Toni Gomila representarà l’"Acorar" al Celler de l’Agrícola el 15 de juny a les 22h

Llorenç del Penedès repetirà per segon any com a un dels escenaris del Festival En Veu Alta (EVA) 2018. Aquest any el Celler de l’Agrícola esdevindrà un espai cultural on es representarà l’obra de teatre l’”Acorar, sí o sí el porc ha de morir” el proper 15 de juny a les 22 hores.

Toni Gomila, actor mallorquí reflexiona en aquesta obra sobre la identitat col·lectiva dels pobles, sobre què és allò que ens defineix, què és allò que fa que –encara– existeixi la nostra comunitat. El text pren per excusa narrativa la descripció d’una jornada de matances a Mallorca. I d’aquí el títol de l’espectacle. La d’acorar era una feina reservada al més expert, perquè no és gens senzilla de fer, i avui dia ben pocs en saben. A partir d’un minúscul fet casolà, oferim una visió universal que provoca una reflexió en l’espectador sobre el seu món més íntim.

El Festival En Veu Alta celebra enguany la 14a edició al Penedès. Serà del 8 al 17 de juny de 2018, amb disset municipis participants on tindran lloc espectacles de narració i tradició oral; des de propostes teatrals, passant per la música, sessions de lectures en veu alta, poesia o relats narrats en primera persona.

El Festival En Veu Alta té una singularitat que el fa diferent: els espais que utilitzen per a les representacions. Són espais escènics no convencionals, on el mateix decorat natural fa d’escenografia com per exemple: coves, safarejos, criptes, terrats, o fins i tot cementiris.

Aquest acte és gratuït i està organitzat per l’Ajuntament de Llorenç del Penedès amb la col.laboració de l’Agrícola i Secció de Crèdit, S.C.C.L. de Llorenç del Penedès.