L’Escola Els Quatre Vents de Sant Jaume celebra la 4a Setmana esportiva

Des del dia 8 fins al 12 d’abril, s’ha celebrat la 4a Setmana esportiva a l’escola els Quatre Vents

Imatge de la setmana esportiva que es va celebrar a Sant Jaume dels Domenys. Foto: Cedida
Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

Han estat cinc dies en què els i les alumnes de l’escola Els Quatre Vents han pogut gaudir de l’esport.  Un dels reptes ha estat treure-li rellevància a la competició i fomentar la diversió com a objectiu al que s’arriba a través de la participació. Animar els companys, mostrar esportivitat, saber que el treball en equip és la clau de l’èxit, aprendre a competir respectant les normes i als jutges, aprendre que la pràctica de l’esport és sinònim de salut, aprendre que s’ha de jugar per aconseguir fer-ho el millor possible tenint clar que s’ha de saber perdre i, sobretot, saber guanyar, són els valors que l’equip docent promou i que els i les alumnes fan seus.

Durant la setmana els infants han pogut practicar nous esports i gaudir amb ells. Les nenes i els nens de l’escola han practicat esports molt diversos, com l’atletisme, el tir amb arc, l’escalada amb rocòdrom, la petanca, el ball, el zumba, els escacs, el futbol, els circuits i el bàdminton.

Aquestes espectaculars jornades esportives són el resultat del treball, l’esforç i la implicació de tots els qui formen part de l’Escola Els Quatre Vents, des dels mestres, que han dedicat les hores que han calgut, els pares i les mares que han preparat els seus fills i han treballat aquests valors a casa, fins a l’AMPA o l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys que han col·laborat allà on se’ls ha necessitat.