L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona ofereix una desena de cursos d’estiu

Del 4 al 28 de juny s'hi impartiran tallers d'animació, de dibuix, de creativitat, d'enquadernació, de cisellat, de modelat digital en 3D o de fotografia culinària

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (EADT) ofereix, un any més, una desena de cursos de temàtiques ben diverses amb motiu d’una nova edició dels cursos d’estiu, que tindrà lloc del 4 al 28 de juny. Aquests tallers i formacions estaran oberts a tothom que vulgui aprofundir en aspectes acadèmics i professionals relacionats amb cadascun dels ensenyaments i disciplines artístiques que ofereix l’EADT.

Un total de 9 formacions impartides per professionals de prestigi especialistes en cadascun dels àmbits a tractar. Els cursos per aquesta edició seran: El cisellat com a eina de creació; Animació amb Adobe Animate; Introducció al software Zbrush de modelat digital en 3D; Fotografia culinària; Taller d’autopublicacions; Tècniques decoratives dins la ceràmica; 33 maneres de dibuixar; Procés creatiu i autoconeixement, i un Taller d’enquadernació.