L’Arrosseria de Cunit, el millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada, al programa”Joc de Cartes”

En segon lloc va quedar La Cuina de la Marga, també amb molt bona puntuació

El programa de TV3 “Joc de Cartes” versió Estiu presentat pel Marc Ribas, va venir a la nostra comarca per tal d’escollir el millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada. Els tres restaurants que van competir, van ser el Picnic Platja de Torrembarra, La Cuina de la Marga del Vendrell i L’arrosseria de Cunit.

El programa que es va emetre el passat dijous a les 22.30 hores va crear molta expectació entre els baixpenedesencs i baixpenedesenques.

“Joc de Cartes Estiu” va visitar juntament amb els “competidors” els tres restaurants, analitzant l’espai, la cuina, el servei i el preu. El primer restaurant que van visitar va ser el Picnic Platja de Torredembarra del Jordi Pui i la Samanta el qual va obtenir una puntuació total de 7.1. El segon restaurant va ser el de “La Cuina de la Marga” de la Mònica Orpí i l’Àlex Hellín, el qual va obtenir una puntuació total de 7,4 i per finalitzar, van visitar l'”Arrosseria de Cunit” de la Carme García i l’Andreu Ruiz els quals van obtenir una puntuació de 8.4, proclamant-se campions i sent el millor restaurant a peu de platja de la Costa Daurada.

Les xarxes socials es van omplir de felicitacions tant als guanyadors com als subcampions:

Si no vau veure el programa aquí us deixem el vídeo.