L’Arboç realitzarà un casal d’estiu per a infants i adolescents de famílies amb recursos limitats

El servei pretén donar resposta a les necessitats bàsiques i socioeducatives dels infants i adolescents atesos

L’Arboç comptarà enguany amb un casal per a infants i adolescents que, prioritàriament viuen en famílies de l’Arboç i que estan en seguiment als Serveis Socials Bàsics i/o a l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència del Consell Comarcal del Baix Penedès. L’activitat es realitzarà de dilluns a divendres, de 9h a 15h i la duració prevista és del 25 de juny al 17 d’agost de 2018.

Aquest casal pretén ser una alternativa a l’ocupació del temps lliure dels infants, i a la vegada donar resposta a les necessitats socioeducatives dels menors, amb la finalitat principal d’educar en el temps lliure i oferir una vivència positiva i amb valors, i també la cobertura de necessitats bàsiques dels infants i adolescents atesos. Amb aquest objectiu, el casal comptarà amb un equip de monitors, un servei de càtering que oferirà als infants dos àpats diaris (esmorzar i dinar), i a més un equip de psicòlegs i una integradora social. El màxim de participants serà de 20 nens i nenes.

Aquest casal és fruit d’un conveni entre l’Ajuntament de l’Arboç a través de la Regidora de Benestar Social, Sanitat i Medi Ambient, i el Consell Comarcal del Baix Penedès.