L’Arboç realitzarà per tercer any una campanya de sensibilització contra les agressions sexistes durant la Festa Major

‘A l’Arboç: NO és NO. Per una Festa Major lliure de sexisme i de violències masclistes’

Imatge de la portada del díptic. Foto: Aj. L'Arboç

L’Ajuntament de l’Arboç impulsarà una campanya de sensibilització per conscienciar durant les festes contra les agressions sexistes i per prevenir actituds sexistes. Aquest és el tercer any consecutiu que es dur a terme aquesta campanya, amb la voluntat de vetllar per unes festes que garanteixin la bona convivència i les relacions respectuoses i igualitàries.

El consistori ha editat un díptic informatiu amb informació i telèfons d’interès que es repartiran en la majoria dels actes de la Festa Major on hi ha més afluència de públic.

Amb el lema ‘A l’Arboç: NO és NO. Per una Festa Major lliure de sexisme i de violències masclistes’, l‘Ajuntament de l’Arboç comparteix aquesta campanya de prevenció de conductes sexistes en l’oci del poble, especialment en contextos festius i nocturns. L’objectiu és actuar sobre els abusos sexuals de baixa intensitat i prevenir l’assetjament davant pràctiques sexistes, com els comentaris sexuals incòmodes, tocaments no consentits o la insistència davant d’una negativa. En cas de trobar-se en una situació d’aquest tipus, el consistori informa que el servei d’atenció permanent del 900 900 120 contra la violència masclista és gratuït i confidencial i funciona tots els dies de l’any, durant les 24 hores del dia. 

L’Ajuntament, doncs, anima els veïns i veïnes a gaudir d’una Festa Major de l’Arboç igualitària i segura, amb la responsabilitat de totes i tots.