L’Arboç ja ha decidit el projecte que s’inclourà en els Pressupostos Participatius 2018

La proposta més votada per la ciutadania ha estat la reforma dels lavabos de l’escola Sant Julià

Aquest mes d’octubre ha quedat decidit quin projecte s’inclourà dins la partida pressupostària destinada als Pressupostos Participatius 2018 de l’Arboç. Després de tancar-se el període de votacions el 19 d’octubre a la nit, la proposta “Reformar íntegrament l’escola Sant Julià ,el pressupost contempla la reforma total dels lavabos” ha estat la que ha rebut més suport popular, amb un total de 226 vots. El cost estimat d’aquesta actuació és de 40.000 euros.

Durant 10 dies, els veïns i veïnes majors de 16 anys i empadronats al municipi podien votar entre les 10 propostes finalistes. La participació ha augmentat un 30% respecte l’anterior convocatòria. Així, un total de 360 persones han fet arribar les seves aportacions a través del web www.arbocencopina.cat o als punts de votació telemàtica habilitats a l’Ajuntament, l’Oficina de Turisme, el Punt d’Informació Juvenil i la Biblioteca.

En aquest sentit, Alfons Ribas, regidor de Participació Ciutadana, valora molt positivament la implicació dels arbocencs al llarg de tot el procés i assegura que “és realment motivant com a equip de govern comprovar com any rere any anem consolidant a la vila, gràcies al suport i a la col·laboració dels veïns i veïnes, una cultura de participació ciutadana directa que és clau pel desenvolupament i creixement del municipi”.