L’Arboç commemora el Dia Internacional de la Dona amb una setmana plena d’actes

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de l’Associació de Dones Arbocenques, organitza tot un seguit d’actes la setmana del 3 al 7 de març per a commemorar el Dia Internacional de la Dona 2020. Amb l’objectiu d’aplegar el màxim nombre de dones de la vila i comarca, l’Ajuntament de l’Arboç articula tota una proposta d’actes commemoratius al llarg de tota la setmana.

El Dimarts 3 de març a les 18.30h, a l’Auditori Municipal, es donarà el tret de sortida a la commemoració amb la xerrada-col·loqui “Amb dret a ser nosaltres”, a càrrec de l’arbocenca Nelly Sainz Bustamante, llicenciada en dret.

El Dimecres 4 de març a les 18h, a l’Auditori Municipal, es realitzarà un taller de salut sexual a càrrec de Marta García Ruiz, Coach Sexual, que ens parlarà de diferents aspectes relacionats amb la salut sexual de la dona i les seves etapes.

El Dijous 5 de març es farà una Excursió Cultural a Barcelona amb visita al Parc de la Ciutadella, l’Arc de Triomf, dinar al Port Olímpic i visita al Barri Gòtic. Le sinscripcions es poden far a la Casa de Cultura fins al 4 de març. El preu total és de 14€ dinar inclòs. En el moment de fer l’inscripció caldrà deixar una fiança de 4 euros. La sortida serà a les 9 del matí des de la Plaça Catalunya.

El Divendres 6 de març a les 18h a l’Auditori Municipal es realitzarà un taller i dinàmica amb el títol: “Escolta’t, viu el teu present i mou-te lliurement”, a càrrec d’Antonio Arellano, professor de ioga, riure i DJ Ecstatic.

El Dissabte 7 de març a partir de les 19h a la Casa de Cultura, es farà un mural reivindicatiu amb diferents expressions plàstiques (pintura, dibuix, escriptura, manualitats, etc.). En acabar, el mural serà exposat al vestíbul de la Casa de Cultura. A les 21h a l’Arbosense es farà la lectura del manifest a càrrec de l’arbocenca, Maribel Sánchez, psicòloga i docent. I seguidament es farà un sopar de commemoració i ball de fi de festa amb l’animació de Rufino. Recordem que cal inscriure’s prèviament al sopar fins el dia 5 de març a la Casa de Cultura o a l’ADA. Té un preu de 7 euros.