L’Arboç celebrarà la Revetlla de Sant Joan amb un sopar i ball popular

Inscripcions a la Casa de Cultura fins el 20 de juny

El proper diumenge 23 de juny a partir de les 21:30h, la vila de l’Arboç celebrarà un any més la tradicional revetlla de Sant Joan. Els actes festius tindran lloc a la sala polivalent, al costat de la Rambla del Ball de Bastons, entre el carrer Nord i el carrer Salvador Espriu.

La celebració començarà a dos quarts de 10 del vespre, a la mateixa sala polivalent, on se celebrarà un sopar popular amb menú que constarà d’amanida de pasta o meló amb pernil, rodó de vedella, Coca i cava a un preu de 12,50€ per persona. Per a més informació i inscripcions pel sopar popular, cal adreçar-se a la Casa de Cultura de l’Arboç, al Carrer Major 37, abans del proper dijous 20 de juny.

A partir de 2/4 d’11 de la nit, a la mateixa sala polivalent, començarà el ball amb l’actuació de l’orquestra Sugar Show i finalitzarà la revetlla el DJ arbocenc Jordi Ribé que amenitzaran la revetlla fins ben entrada la matinada. L’entrada del ball serà gratuïta. La Revetlla de Sant Joan és un acte organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç.