L’Arboç acull la 3ª Trobada d’Associacions de la Gent Gran del Baix Penedès

També han participat els Ajuntaments de Banyeres del Penedès i Sant Jaume dels Domenys

Imatge d'aquest acte durant el parlament del President del CCBP, Joan Sans. (Cedida)

Aquest passat dissabte 19 d’octubre s’ha realitzat la 3a trobada d’Associacions de Gent Gran del Baix Penedès al municipi de l’Arboç, organitzada per la Comissió Executiva de la Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Penedès, pel Departament de Benestar Social del mateix consell comarcal, per l’associació de jubilats/des de l’Arboç i per la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de l’Arboç. Els altres dos municipis que han participat en aquesta trobada han estat Banyeres del Penedès i Sant Jaume dels Domenys.

A les 10h del matí l’alcalde de l’Arboç, i president del Consell Comarcal, el senyor Joan Sans, va donar la benvinguda a tots els assistents, i seguidament, es van realitzar visites guiades al municipi (La Giralda, Museu de Puntes de coixí, edificis modernistes, església de Sant Julià, etc.).

Després d’aquestes visites guiades, es va fer el dinar de germanor, al qual van assistir 250 persones, i que va ser tot un èxit. Es va fer entrega d’un record a tots i totes les assistents i es va amenitzar l’acte amb un ball.

La trobada va comptar amb el suport dels ajuntaments de l’Arboç, de Banyeres del Penedès i de Sant Jaume dels Domenys, i també del Consell Comarcal del Baix Penedès. Nombrosos voluntaris van col·laborar en la trobada.

L’objectiu de la Comissió Executiva de la Gent Gran és seguir donant continuïtat a aquest acte, que ja fa tres anys que es realitza de forma seguida, i que no es torni a perdre un esdeveniment que antigament s’anava repetint any rere any.