L’ajuntament del Montmell reforça els aparells mèdics del consultori de la Joncosa

En aquest sentit, s’han adquirit i instal·lat dos desfibril·ladors més al terme, afegint al que ja hi ha al consultori mèdic

L’Ajuntament del Montmell ha dotat al consultori de la Joncosa del Montmell de diferents aparells professionals mèdics per tal d’evitar desplaçaments innecessaris als veïns d’aquest altres centres.

En concret el consistori ha adquirit un dermatoscop amb càmera fotogràfica a fi i efecte que els veïns que necessitin una consulta dermatològica no hagin de desplaçar-se al  centre hospitalari, amb el cost econòmic i temporal que això comporta.

En la mateixa línia, també s’han adquirit tres aparells tensiòmetres per controlar la pressió arterial. D’aquesta manera els usuaris es podran controlar la tensió al seu domicili particular sense necessitat de desplaçar-se al centre sanitari.

En darrer terme s’ha comprat un tonòmetre d’aire per mesurar la pressió ocular i evitar també desplaçaments.

L’Ajuntament ha assolit una subvenció de la Diputació de Tarragona del 90% del cost per la compra d’aquests aparells.

En relació a aquestes adquisicions d’aparells mèdics l’alcaldessa del municipi, Imma Costa, ha destacat que “és compromís de l’Ajuntament vetllar per garantir els serveis bàsics per a tots els habitants del nostre municipi i els equipaments i aparells mèdics són un element essencial.”

 

“Seguirem treballant en aquesta línia, dins de les nostres possibilitats econòmiques, per assegurar la màxima qualitat en els mitjans sanitaris del nostre municipi.”

 

L’alcaldessa, en aquest sentit, ha remarcat “el pas endavant que suposa que els veïns del nostre municipi no hagin de desplaçar-se fins al Hospital per haver de fer-se proves que ara, amb l’adquisició d’aquests aparells, poden efectuar-se al Montmell. Aquests canvis en positiu i de manera sostinguda són la transformació que volem per al nostre municipi”

Així mateix, i en la mateixa línia de millora l’atenció mèdica al municipi, s’han adquirit i instal·lat dos desfibril·ladors al terme, afegint al que ja hi ha al consultori mèdic. Un s’ha instal·lat al Local social de la urbanització Pinedes altes, i l’altra a la zona esportiva de la Joncosa, espais on hi ha les piscines municipals, molt concorregudes a la temporada d’estiu. Per aquestes actuacions també s’ha obtingut una subvenció de la Diputació de Tarragona del 90% del cost.