L’Ajuntament de l’Arboç valora molt positivament les obres de millora de la plataforma ferroviària de l’estació al seu pas per la vila

Després de diversos requeriments per part de l’ajuntament de l’Arboç, s'adaptaran les instal·lacions als nous esquemes funcionals amb motiu de la implantació de l'ample europeu

Imatge de les obres de millora de la plataforma ferroviària a L'Arboç. (Cedida)

Adif ha licitat recentment el contracte d’obres d’execució del projecte de millora de la plataforma ferroviària a les estacions de l’Arboç i de la Granada adaptant els elements de la infraestructura existents als nous esquemes funcionals amb motiu de la instal·lació del tercer carril. El contracte compta amb un pressupost de licitació de 3.8 milions d’euros (IVA inclòs) i un termini d’execució estimat de 5 mesos, durant els quals es veurà afectat el trànsit ferroviari.

Aquesta actuació forma part del projecte per avançar en la implantació de l’ample europeu en el tram Sant Vicenç de Calders-Martorell, en el marc de les obres per al desenvolupament del Corredor Mediterrani a Catalunya.

Des de l’Ajuntament de l’Arboç es fa una valoració molt positiva d’aquesta licitació després de diversos requeriments per tal que es millori aquesta infraestructura tant important per l’Arboç i el territori i espera que un cop finalitzades les obres s’augmentin les freqüències de pas en ambdós sentits. A més, es demana que els treballs de millora també incloguin l’edifici i andanes de l’estació i afectin el menys possible el trànsit ferroviari.