L’ajuntament de l’Arboç valora molt positivament l’acreditació de l’Hospital del Vendrell com a centre docent

S’espera que ben aviat es pugui dotar de més facultatius el CAP de l’Arboç i donar resposta a les demandes de l’ajuntament i la ciutadania

Imatge del CAP de l’Arboç. Foto: Aj. de l’Arboç
Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

L’Ajuntament de l’Arboç fa una valoració molt positiva de la recent acreditació del centre hospitalari del Vendrell com a centre docent, el qual depèn conjuntament amb el CAP de l’Arboç de la Xarxa Sanitària de Santa Tecla. Aquesta acreditació farà possible que es puguin formar facultatius en medicina familiar a l’Hospital del Vendrell, una de les especialitats més demandada. En total s’hi incorporaran 6 metges a l’any, tot i estar capacitat per incorporar-ne fins a 10 a l’any.

Un cop finalitzat el MIR (Metge Internista Resident) els facultatius poden escollir formació i l’hospital on volen especialitzar-se. Aquest fet a més, permetrà comptar amb una borsa de professionals formats al mateix centre.

L’alcalde Joan Sans i la Regidora de Benestar Social i Sanitat de l’Arboç, Montserrat Pérez destaquen l’impacte positiu que tindrà aquesta acreditació pels usuaris del CAP de l’Arboç amb l’augment de facultatius i recorden els anys que fa que demanen que s’ampliïn els serveis sanitaris de l’Àrea Bàsica de Salut de l’Arboç per poder oferir un millor servei. A la vegada esperen que aquesta acreditació vagi seguida de noves inversions tecnològiques i d’infraestructures.