La Xarxa Emprenedora presenta una nova edició del Dia de l’Emprenedor

La jornada, pensada per a emprenedors i empresaris, se celebrarà el dimecres 17 de maig a Mas de les Gralles, al nucli de l’Ortigós de la Bisbal del Penedès

La Xarxa Emprenedora de l’Ajuntament del Vendrell, amb la col·laboració de CaixaBank, ha presentat la novena edició del Dia de l’Emprenedor, amb l’eix vertebrador “Tendències”. La jornada, pensada per a emprenedors i empresaris, se celebrarà el dimecres 17 de maig a Mas de les Gralles, al nucli de l’Ortigós de la Bisbal del Penedès.

Coincidint amb el vuitè aniversari de la creació de la Xarxa Emprenedora, l’elecció de la ubicación del Dia de l’Emprenedor en un entorn natural reforça tant el desenvolupament professional com les activitats que s’han programat.

El programa d’activitats, que es pot consultar al web de l’EINA, té l’objectiu d’acostar coneixements, novetats i, sobretot, d’aportar un espai que convidi a les empreses a tenir  més contacte. La jornada inclourà consells de noves tendències de treball i de màrqueting de contingut digital, tast d’olis i muntatges poètics multimèdia. Al llarg del matí hi haurà punts d’informació de diferents entitats i associacions empresarials.

El dinar d’empreses, que servirà l’Escola d’Hostaleria i Turisme del Baix Penedès, serà al jardins de Mas de les Gralles. Les reserves caldrà fer-les abans del 15 de maig, enviant un correu electrònic a [email protected] o trucant al 977 66 71 11 (preu: 15 €).

El regidor de Xarxa Emprenedora, Ferran Trillas, ha posat de relleu que “es tracta d’un dia important, ja que la seva primera edició va suposar l’inici de la Xarxa Emprenedora”. Trillas ha agraït a la Xarxa Emprenedora la seva tasca i a CaixaBank el fet de renovar el seu compromís de col·laboració en aquelles activitats que s’organitzen des d’aquest col·lectiu”.