La pluja i les baixes temperatures no van impedir l’èxit de la VI Mostra de l’enramada

La gran carpa instal.lada va permetre realitzar gairebé totes les activitats

Imatge de l'alcalde de L'Arboç, Joan Sans, el regidor Alfons Ribas i els propietaris del restaurant El Barretet, Joel Molina i Pep Sendra. (Lluís Tamayo)

La capitalitat enogastonòmica de l’Arboç dels passats dies 26 i 27 d’octubre amb la celebració de la VI Mostra Enogastronòmica de l’Enramada, no es va veure condicionada per la pluja i el fred gràcies a la gran carpa que es va instal.lar. Així, quasi totes les activitats, showcookings, exhibicions i concerts es van poder dur a terme amb tota normalitat. Cal destacar la participació récord amb venda de tiquets del divendres tarda nit amb un ple total i amb un gran ambient.

 

L’única activitat que es va haver de suspendre va ser la cercavila gegantera a causa de la pluja que va fer acte de presència just a l’hora que s’havia de dur a terme i els inflables infantils. Però la caminada guiada entre vinyes pels voltants de la Vila de dissabte al matí es va poder fer amb normalitat i amb una bona participació.

 

La resta d’activitats, com la xerrada inaugural amb showcoking de la Mary Herrera i el Jordi Guillem, el tast de formatges de Xerigots i Marvall maridat amb vins i caves del celler 10 d’abril, l’arròs amb all cremat de l’arrosseria de Cunit, o els concerts de divendres i dissabte amb la Nerea Bassart com a cap de cartell es van celebrar i van satisfer al nombrós públic participant.