La Nit dels Premis Talent Femení viu la seva tercera edició a la Finca Heretat Sabartés

Sandra Barneda va ser la guardonada amb el Premi d'Honor de l'associació empresarial femenina del Gran Penedès

Imatge de les premiades amb les autoritats assistents. Foto: Laura Escribá.

Durant la nit del divendres 19 d’octubre, la finca Herertat Sabartés va viure la Tercera Nit dels premis Talents Femení. En una celebració amb més de cent cinquanta comensals, l’associació empresarial femenina del Gran Penedès va realitzar l’entrega anual dels premis a tot un seguit de dones referents en els seus camps de treballs. Entre elles, la periodista Sandra Barneda,  guardonada amb el Premi d’Honor, realitzava un discurs sobre la força del lideratge femení i la visibilitat de les dones.

Diverses personalitats vinculades al món de la política catalana i al sector empresarial com el candidat a la presidència del Foment de Treball, el Sr. Sánchez Llibre, la secretària General del departament d’empresa i coneixement de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Marta Felip  i la Presidenta de l’Institut Català de la Dona, Nuria Balada, es donaven cita en aquesta gala juntament amb alcaldes de la comarca del Baix Penedès com Martí Carnicer i Vidal, alcalde de El Vendrell,  representants de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú com Olga Arnau i Carlos Remacha, la regidora a l’Ajuntament de Vilafranca, Txell Montserrat,  o el regidor d’activitat econòmica al Vendrell, Kenneth Martínez,  encarregat d’obrir la cerimònia amb un discurs de benvinguda.

Pel que fa al llistat de premiades va quedar de la següent manera: Premi d’Honor a Sandra Barneda; Trajectòria a Cristina Mestres; Innovació a Olga Rovira; Tic i Comunicació a Olga Valls; Empresa socialment compromesa a Mercè Mateo; Científica a Maria Rosa González-Siso; Enginyera a Anna Martí; Arts escèniques a Andrea Aicibar; Vinicultura a Gemma Torelló.

La presidenta de l’associació empresarial, Susana Villagrasa, destacava la crescuda interna experimentada en tres anys que ja deixa un número de dues-centes dues associades i la gran importància que està assolint la dona en les altes esferes, a tall d’exemple citava al nou Govern de l’Estat Espanyol, a la Generalitat i al compromís assolit per part de la cambra de comerç a tenir una estructura del cinquanta a cinquanta en el sí intern de la seva composició. Així mateix, Villagrasa anunciava que enguany tornaran a ser presents a l’ONU i agraïa la feina realitzada pels patrocinadors i col·laboradors de l’associació.