La Fundació Bancària “la Caixa” aporta 2.500 euros per al suport alimentari als nens del casal d’estiu i del centre obert

Aquesta aportació sufraga part d’un programa que no té subvencions públiques i que assumeix l’Ajuntament

L’Ajuntament de Calafell i La Fundació Bancària “la Caixa” han signat un conveni, segons el qual aquesta entitat aporta 2.500 euros per a les actuacions municipals que garanteixen l’alimentació als infants durant els mesos d’estiu. Aquesta aportació sufraga part d’un programa que no té subvencions públiques i que assumeix l’Ajuntament.

La tinent d’alcalde de Qualitat de Vida, Helena Rubio, explica que “aquests diners aniran adreçats exclusivament a l’alimentació i al suport alimentari que des dels Serveis Socials es fa al casa d’estiu i al centre obert d’estiu”.

“El perquè és molt senzill. Aquesta despesa l’assumeix al 100% l’Ajuntament perquè no entra en el contracte programa de serveis socials amb la Generalitat i per això no és subvencionable”, afegeix Rubio. També diu que “la Fundació ‘la Caixa’ ha volgut fer una aportació que ajudi al desenvolupament d’aquesta acció, tan necessària encara al municipi”.