La Fuga i La Desbandada plats forts del Concert del dissabte de la Festa Major 2019

Els dos grups conjuntament amb Seikos seran els protagonistes del concert del dissabte 24 d’agost a l’antic Camp de Futbol Municipal a partir de les 12 de la nit. Properament informarem de tots els concerts de la Festa Major

Imatge del grup La Fuga. Foto: Aj. de l’Arboç

El quart diumenge d’agost és Festa Major a l’Arboç, però la nit del dissabte 24 d’agost com cada any la música serà protagonista destacada. En aquesta edició els grups protagonistes seran els càntabres La Fuga, el grup de rock Vendrellenc La Desbandada, i la banda de reggae i ska Seikos.

Després de 4 anys de silenci, el grup La Fuga retorna als escenaris per presentar-nos 10 noves cançons integrades dins el disc “Humo y Cristales” i “Mientras brilla la Luna” i fer un extens repàs als èxits rockers de la seva dilatada carrera. La Fuga són Pedro (veu i guitarra), Nando (guitarra) i Edu (bateria): un grup de Reinosa (Cantàbria) amb més de 900 concerts a l’esquena en una desena de gires, 10 discos publicats fins a la data, i una història de constància i rock and roll. Una banda que l’esforç l’ha situat al capdamunt del panorama de la música estatal i internacional, i el començament del qual es remunta fa més de 20 anys.

La Desbandada neix al Vendrell (Tarragona) a principis de l’any 2013. A final d’aquest mateix any decideixen gravar el seu primer disc “Aquesta nit ens farem vells” (Maleït Digital, Julio 2014). Amb aquest treball es guanyen el respecte de la crítica especialitzada i comencen a sonar les paraules “relleu” i “futur”. En aquest concert ens presentarà “Acabem de començar” (El Dromedari Records, 2018), possiblement el disc més madur i en el que més es pot sentir l’essència rockera de La Desbandada. Gravat als estudis Muxikon de Mungía (Bilbao) sota la producció de Txortx Etxebarrieta i Iñigo Etxebarrieta (Extremoduro, Platero i Tu …) el disc va veure la llum el 21 de setembre de l’any passat.

Seikos serà el tercer grup de la nit. Un grup d’ska i reggae compost per nou músics arriba a l’Arboç amb un directe acabat de sortir del forn. Després d’una maqueta autoeditada, la banda de Sant Feliu de Llobregat presenta el seu nou treball “Viaje al Centro“, el qual es publica sota el segell de La Coopula. Seikos arriba amb onze temes nous que arrebossen d’energia per ser tocats dalt de l’escenari. I per tancar la nit de festa, el DJ OGT i la seva Guateque Hard Party posaran les darreres cançons de la nit.

Recordem que tots els concerts de la Festa Major són d’entrada gratuïta. L’Ajuntament de l’Arboç anima els veïns i veïnes a gaudir d’una Festa Major igualitària i segura, amb responsabilitat de totes i tots.