La Festa Major 2019 de l’Arboç arriba plena d’activitats esportives

Futbol, caminada-trail, bàsquet, pàdel, ciclisme, petanca i bitlles catalanes. Els dies de la Festa Major es celebraran curses i campionats per tots els gustos

Imatge dels diferents tornejos que se celebraran a l'Arboç durant la seva Festa Major. Foto: Cedida

Com cada any el quart diumenge d’agost l’Arboç gaudeix de la seva Festa Major, uns dies on tothom surt al carrer per participar de la gran varietat d’activitats; culturals, d’oci i, com no, esportives. Aquesta edició també comptarà amb un munt d’activitats esportives per a tots els gustos.

La Festa Major esportiva començarà el proper dissabte 24 d’agost a 2/4 de 9 del matí, amb sortida des de la Casa de Cultura, per fer una caminada-trail de reconeixement pel circuit de la VI Trail L’Arboç que se celebrarà el proper 8 de setembre. Per participar-hi cal inscirure’s a www.esportiularboc.club i a la Casa de Cultura fins al 22 d’agost. A 2/4 de 5 de la tarda, al Parc de Santa Llúcia, es farà la inauguració de les noves pistes de petanca i seguidament es celebrarà el XXV Campionat de petanca de l’Arboç. Obert a les persones empadronades a l’Arboç o que siguin sòcies de l’Associació Llar de Jubilats de l’Arboç.

El dimarts 27 d’agost serà el dia fort pels amants de l’esport. A partir de 2/4 de 5 de la tarda, a la plaça de la Badalota, es celebrarà la XXXIII Cronoescalada Ciclista. Les inscripcions es podran formalitzar al mateix lloc abans de començar.

A les 5 de la tarda, a les pistes municipals de pàdel, es celebrarà el III Torneig local de pàdel de Festa Major amb tres categories d’adults: masculí, femení i mixt. Les inscripcions cal fer-les al bar de la piscina d’estiu fins al dijous 22 d’agost o per Whatsapp (640556351) (les places són limitades).

A la mateixa hora, a partir de les 5 de la tarda, a la pista multiesportiva del parc de Santa Llúcia, la pilota començarà a rodar per celebrar el V Torneig de futbol al carrer en modalitat 5×5. Durant la tarda de 5 a 8 es disputaran els partits de les categories aleví (2008-2009), infantil (2006-2007) i cadet (2004-2005). I a partir de les 9 del vespre es disputarà el campionat de futbol 5×5 categoria veterans. Recordeu que cal fer les inscripcions a l’adreça electrònica cflarboc@gmail.com o per WhatsApp (675 287 171) fins al dijous 22 d’agost (les places són limitades). A 2/4 de 7 de la tarda, al Parc de Santa Llúcia, es celebrarà el XIII Concurs local de bitlles catalanes per a infants i adults. Les inscripcions es faran al mateix lloc del concurs abans de començar (les places són limitades).

Però la cosa no acaba aquí, el dimecres 28 d’agost a partir de les 4 de la tarda i fins a les 9 de la nit, al poliesportiu es jugaran els partits de bàsquet 3×3 del Torneig de Festa Major. La competició comptarà amb categories premini-mini (2008-2013), infantil-cadet (2004-2007) i júnior-sènior (2003 i anteriors). I a més hi haurà un concurs de triples. Les inscripcions per a participar-hi cal realitzar-les a l’adreça electrònica basquetarbocenc@gmail.com o per WhatsApp (675 287 171) indicant els noms i edats fins al dijous 22 d’agost (les places són limitades).

Des de l’Ajuntament animen els veïns i veïnes a gaudir d’una Festa Major de l’Arboç igualitària i segura, amb la responsabilitat de totes i tots.