La festa arbocenca de Cap d’Any serà realitat un any més

Les entrades anticipades es poden adquirir a l’estand del club durant la Fira de Santa Llúcia a un preu especial de 12 euros, i a la Casa de Cultura i al Camp de futbol fins el dia 30 de desembre a 15€

Imatge de recurs

La Sala Polivalent de l’Arboç acollirà una nova edició de la festa arbocenca de Cap d’Any que organitza l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Club de Futbol. Una interessant proposta festiva que té per objectiu evitar els desplaçaments amb vehicle dels arbocencs i arbocenques i que es quedin a la vila a celebrar el cap d’any de forma segura. 

L’esdeveniment començarà a les 00.45 hores del dia 1 de gener de 2019 i comptarà amb les actuacions del Dj. Jordy Ribé i del showman local Rufino amb la Disco Làser Show. 

Les entrades anticipades es podran adquirir a un preu especial de 12 euros durant el cap de setmana de la Fira de Santa Llúcia a l’estand del CF L’Arboç. A partir d’aleshores es podran adquirir a la Casa de Cultura i al camp de futbol a un preu de 15€ fins el dia 30 de desembre. Cada entrada inclourà dues consumicions, un got reutilitzable –seguint la política de l’Ajuntament de compromís amb el medi ambient–, i una bossa de cotilló. Les entrades també es podran comprar el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla de la Sala Polivalent. En aquest cas últim cas, l’entrada només inclourà una consumició.

Per a més informació podeu trucar als telèfons 652355963 (Adri) 675287171 (Jesús), o bé adreçar-vos al Camp de Futbol o al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l’Arboç.

Des de l’Ajuntament animem a tots els arbocencs i arbocenques a participar i gaudir d’aquesta festa de Cap d’Any amb civisme i responsabilitat. Per aquest motiu, durant la festa, a la barra s’oferirà informació per a la prevenció de conductes masclistes, i el consum responsable de begudes alcohòliques.