La consellera d’Empresa i Coneixement visita el Baix Penedès

La consellera s'ha reunit amb alcaldes i alcaldesses de la comarca, regidors i tècnics de turisme, així com consellers comarcals i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià

Imatge durant la visita de la consellera Àngels Chacón. (Cedida)
Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha visitat aquest passat 26 d’octubre la comarca del Baix Penedès. La consellera ha començat la visita a Mas Llagostera, un allotjament rural situat a la Bisbal del Penedès. En aquest punt s’ha reunit amb alcaldes i alcaldesses de la comarca, regidors i tècnics de turisme, així com consellers comarcals i la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià. Posteriorment la consellera s’ha traslladat a l’empresa Torclum, també del mateix municipi de la Bisbal. El propietari li ha pogut explicar les característiques d’aquesta empresa dedicada a l’oli, i conèixer de prop la realitat d’empreses d’aquest tipus.

La visita ha seguit a les instal·lacions de l’empresa FERVE, del Vendrell; una empresa centenària especialitzada en components de bateria del sector de l’automoció. La consellera ha pogut visitar, entre altres, el museu que la pròpia empresa va obrir a les
seves instal·lacions.

La consellera ha destacat la importància de visitar el territori, i ha expressat la voluntat de la Generalitat de captar inversions ‘oferint localització per mostrar la diversificació del territori català, no només a l’àrea metropolitana, ja que és on majoritàriament s’hi interessen les empreses’. En aquest sentit, Àngels Chacón ha expressat que ‘la comarca ha de decidir cap on vol diferenciar-se, i aplicar l’estratègia necessària a seguir’.
La presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès, Eva M. Serramià, ha traslladat a
la consellera que la voluntat de la trobada ha estat ‘poder mostrar quin model de
petita i mitjana empresa tenim a la comarca, les seves inquietuds i mancances, així com el contacte amb agents turístics diversos, que continua sent un motor econòmic important pel Baix Penedès’.

La consellera Chacón ha acabat el seu recorregut pel Baix Penedès visitant les instal·lacions del celler Avgvstvs, on ha compartit també un dinar amb empresaris turístics.