La bandera blanca oneja a les platges de Cunit

Els socorristes de Protecció Civil acaben d'hissar la bandera blanca com a punt i final de la temporada de bany, que enguany tampoc ha tingut ofegaments

Aquest és el segon estiu que a les platges de Cunit no hi ha hagut cap ofegament. Per això, el servei de socorrisme i salvament de les platges acaben d’hissar la bandera blanca com a símbol d’una temporada sense víctimes mortals.

Des de la regidoria de Seguretat Ciutadana, el regidor Ivan Faccia ha volgut manifestar que “es tracta d’un acte simbòlic que volem compartir amb tot el municipi. Les nostres platges són un dels valors principals de Cunit a l’estiu i les gaudeixen milers de persones. Des del dia 1 de la temporada fins a arribar al dia d’avui, la prevenció, la seguretat i al informació són els elements principals en els quals s’ha basat la tasca dels 17 sopcorristes. Ens felicitem avui per aquesta bandera blanca, però el mèrit és d’ells que han actuat impecablement.”.

Ivan Faccia conclou que “continuarem apostant per la seguretat del nostre litoral. Amb al gestió directa es torna a demostrar que es millora la prestació del servei, que enguany hem incrementat en el nombre de socorristes i també amb la incorporació de 6 kayaks com a novetat”.