Josep Antoni Rosell torna a comparèixer als jutjats del Vendrell per nous indicis sobre el cas del 3%

L’exdirector general d’Infraestructures s’ha acollit al seu dret de no declarar

L’exdirector general d’Infraestructures Josep Antoni Rosell ha tornat a comparèixer aquest divendres als jutjats del Vendrell en qualitat d’investigat pel cas del 3%, pel presumpte finançament irregular de l’antiga CDC a través de comissions per la contractació d’obra pública.
Segons han confirmat fonts judicials, Rosell ha estat citat per l’aparició de “nous elements” relacionats amb la causa i s’ha acollit al seu dret de no declarar. Aquest divendres també ha declarat com a testimoni l’actual president i conseller delegat de l’empresa pública, Joan Jaume Oms. Els fiscals anticorrupció José Grinda i Fernando Bermejo han assistit, per últim cop, a les compareixences del 3% després que aquest divendres s’hagi fet públic que el fiscal general de l’Estat, José Manuel Maza, els ha rellevat del cas.
Els dos fiscals anticorrupció han declinat fer valoracions públiques sobre el seu relleu i s’han limitat a confirmar que, a partir d’ara, el cas del 3% l’assumiran dos fiscals establerts a Barcelona, Fernando Maldonado i Teresa Duerto. Grinda i Bermejo, però, han assegurat que seguiran treballant en la resta de casos que tenen oberts a Catalunya.