La Fira de Santa Llúcia de l’Arboç tindrà un marcat accent nadalenc

La reconeguda Fira arbocenca potencia les activitats infantils

Les activitats infantils seran les grans protagonistes de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç (Font: J. Auvi)

La Fira de Santa Llúcia de l’Arboç, Fira de la Punta al Coixí de Catalunya, que se celebrarà a la vila de l’Arboç aquest proper cap de setmana del 8, 9 i 10 de desembre, aquest any serà l’escenari d’interessants i variades propostes per als més petits. L’Ajuntament de l’Arboç ha perfilat una fira molt enfocada al públic familiar, potenciant les activitats infantils.

El Pare Noel rebrà i es deixarà fotografiar amb tots els infants a la rambla Gener, hi haurà espectacles de titelles, circ i animació itinerant, tots els nens podran tenir contacte amb els animals de la granja que restarà instal·lada a la plaça de la Figuera. El Garotet recollirà els xumets de tots els nens que ja son grans en el marc de la trobada de Bestiari Festiu. A la Casa de Cultura un planetari farà les delícies dels més petits i hi haurà dues exposicions pessebrístiques, una de diorames i escenes de pessebre i una de molt especial de caganers. A més, tothom qui ho desitgi podrà deixar menjar al tió que estarà al vestíbul de la Casa de Cultura.

Per vuitè any consecutiu i amb més èxit de convocatòria que mai, els establiments de restauració de la vila presenten els denominats “Menús de Santa Llúcia”, on totes les famílies que ho desitgin podran degustar a uns preus molt raonables les propostes culinàries dels millors restaurants arbocencs.

Decoració nadalenca, el mercat d’artesania, la multitudinària Plantada i Exhibició de Puntaires i moltes sorpreses més, faran que la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç continuï consolidant-se com una de les principals Fires de Nadal de Catalunya.

Tothom qui ho desitgi pot consultar el programa d’actes de la 806a Edició de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç, www.arbocenc.cat. La Fira de Santa Llúcia és un esdeveniment organitzat per la regidoria de Festes Populars de l’Ajuntament de l’Arboç.