Finalitza el curs de català de nivell B2 a La Bisbal del Penedès

Aquest curs va començar al setembre de 2016 amb el nivell B1 hi han participat alumnes de diversos països

Aquest dimarts 21 de març ha finalitzat el primer curs de català de nivell B1 que s’ha ofert a La Bisbal del Penedès a través del Consorci de Normalització Lingüística (CPNL) vehiculat a través de la Regidoria d’Ocupació.

Al curs, que va començar al setembre de 2016 amb el nivell B1 i que ha estat impartit per la professora Montse Espar, hi han participat alumnes de diversos països, alguns d’ells entenien el català, d’altres ni l’entenien ni el parlaven. La majoria d’alumnes ha continuat aprenent el català passades les festes de Nadal acollint-se al programa del nivell B2.

Aquest dimarts 21 de març ha estat el darrer dia del curs i des de l’Ajuntament s’ha  organitzat una excursió per visitar els safarejos, que la majoria d’alumnes no coneixien. Allà, l’historiador local Jordi Ferran els ha fet coneixedors de la història d’aquest indret de La Bisbal de forma totalment altruista.

Durant la tarda, a més, diversos alumnes s’han animat a participar a l’acte organitzat amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, organitzat des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès. Allà han recitat “El poema” de l’autora mallorquina Antònia Vicens en diverses llengües com ara l’italià, el portuguès, l’àrab, el romanès, el rus, el francès o l’euskera.