En marxa la campanya comercial del Dia del Pare a Calafell

Imatge del carrer Vilamar durant una campanya comercial. CEDIDA

A Calafell ja és en marxa la campanya comercial del Dia del Pare. Fins al proper 19 de març, els clients que facin una compra als establiments participants, com a regal per a aquesta diada, entraran en el sorteig de 10 bateigs de mar, una sortida en embarcació tradicional pel litoral calafellenc oferta per les entitats Patí Català de Calafell i Vela Llatina Carlos Barral.

La campanya busca premiar les compres a l’entorn del Dia del Pare. Hi participen establiments dels tres nuclis del municipi (el Poble, la Platja i Segur), ja que hi col·laboren les tres associacions comercials: Fòrum Calafell, Associació comerciants Segur Platja i Associació comercial Calafell Poble.

La campanya del Dia del Pare estarà centrada en productes pensats com a possible regal. Podran ser calçat, moda, òptica, rellotgeria, complements personals o de la llar… Però també pastissos, vins, licors, llibres, detalls… Els productes oferts dins de la campanya ocuparan llocs preferencials als aparadors, que a més cada establiment decorarà d’acord amb el motiu del Dia del Pare. La campanya es desenvoluparà dins dels horaris comercials als establiments identificats com a participants amb un rètol.

L’objectiu d’aquesta campanya és continuar dinamitzant el comerç local de proximitat, buscant totes les oportunitats possibles, especialment en època de temporada baixa.