El proper cap de setmana del 14 i 15 de desembre es celebrarà la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç

En aquesta edició es commemorarà el 25 aniversari del Museu de Puntes i de la Trobada de puntaires

Imatge de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç 2018. (Cedida)
Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

Ja se saben les dates de la 808 edició de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç, serà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre. Aquesta edició, estarà dedicada a la celebració del 25 aniversari de l’obertura del Museu de Puntes al coixí i de la primera Trobada de Puntaires que es va celebrar a la vila.

A més, aquest 2019 la Fira de Santa Llúcia presenta una nova configuració en la distribució dels diferents espais. Un canvis que s’han fet amb el convenciment de que l’esdeveniment guanyi en qualitat i en comoditat pels visitants, establint la plaça de la Badalota com a porta d’entrada a la Fira i zona gastronòmica, el Carrer Major com a recinte multisectorial, i la Plaça Antonio Machado (la zona blava de darrere l’església) i carrers adjacents com a la zona de les puntaires durant el diumenge 15 de desembre. Properament informarem de totes les activitats que es duran a terme durant els dies de la Fira.

Recordem que encara resta obert el termini d’inscripció de paradistes de la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç. Els milers de visitants que cada any visiten l’Arboç durant aquestes dates avalen la Fira de Santa Llúcia de l’Arboç, que com cada any tindrà una vessant nadalenca i familiar molt marcada. La Fira de Santa Llúcia i Fira de la Punta al Coixí de Catalunya és una de les més concorregudes del Penedès i una de les més importants de Catalunya.