El President Torra inaugura el nou ajuntament de Llorenç del Penedès

El president ha volgut aprofitar l'ocasió per recordar als exiliats i els presos polítics

Feia temps que la nova Casa de la Vila de Llorenç del Penedès ja estava en actiu, però no ha estat fins el passat 15 de setembre que s’ha inaugurat. El President de la Generalitat de Catalunya Quim Torra ha estat l’encarregat de fer la inauguració formal del nou ajuntament, el qual ha estat rebut per l’alcalde de Llorenç del Penedès, Jordi Marlés i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet i tot el consistori.

A l’acte han assistit alcaldes de tota la comarca així com diferents diputats que han volgut estar presents en un dia tan important.

Torra ha destapat la placa commemorativa enmig d’aplaudiments de tots els assistents allà
presents i posteriorment l’alcalde li ha ensenyat tot l’edifici el qual consta de tres plantes. A la sala de plens és on han fet el President, l’alcalde i el President de la Diputació un petit discurs.

Quim Torra: “Els catalans hem decidit ser lliures”

El President ha indicat que “és un plaer inaugurar un nou ajuntament perquè és la institució més important i més directe per tal que la ciutadania se senti partícep”. Torra també ha recordat que dues entitats de Llorenç del Penedès han rebut la Creu de Sant Jordi i que es tracta d’un fet excepcional i històric que diu molt del municipi. Torra ha volgut recordar als presos polítics així com als exiliats i ha indicat que “els catalans hem decidit ser lliures”.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet ha explicat que “aquesta és la casa de tots i totes i l’ajuntament ha de ser en benefici de tots els seus veïns i veïnes”. Marlés ha recalcat que l’ajuntament és un barómetre i “nosaltres hem de saber escoltar i vetllar per tots els seus vilatans i vilatanes”.