El grup de Dones del Vendrell inicia una nova etapa sota el lema “Sumem + Dones”

Interactuaran diferents Associacions, al capdavant dones, Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona del Vendrell i Calafell; Associació Afibromed, Associació Taller d'Artesania i Cultura del Baix Penedès, Talent Femení Associació Empresarial i Món Tocat Baix Penedès

Imatge del grup de Dones del Vendrell. Foto: Cedida

El Grup de Dones del Vendrell inicia una nova etapa amb un nou espai que dóna cabuda als clàssics i ja d’una llarga trajectòria, Tallers de Puntes de Coixí i Patchwork.
Sota el lema “Sumem + Dones”, interactuaran diferents Associacions, al capdavant dones, Lliga contra el Càncer de les comarques de Tarragona del Vendrell i Calafell; Associació Afibromed, Associació Taller d’Artesania i Cultura del Baix Penedès, Talent Femení Associació Empresarial i Món Tocat Baix Penedès.
Espai on es realitzaran tallers, xerrades, cursos, formacions, reunions de sòcies, en un local obert a iniciatives que apoderin a les dones, que despertin habilitats o simplement oci.
Resultarà la suma de dones que treballen en diferents àmbits i vulguin compartir amb la resta un espai social, el primer Taller compartit el realitzarà la companya Laura Escribá, sòcia del Grup de Dones que realitzarà una activitat de Mandales.