El Consell Comarcal insereix al món laboral 18 persones

En total són 15 peons, que treballen en diferents tasques als 13 municipis de la comarca (tots excepte El Vendrell), 2 administratives i 1 tècnica d'orientació

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha iniciat el programa Enfeina’t amb l’objectiu de facilitar la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència a persones en situació d’atur mitjançant la seva contractació laboral. A més de l’adquisició de l’experiència laboral, aquestes persones també tindran un acompanyament que els facilitarà instruments per assolir la seva inserció laboral. En total són 15 peons, que treballen en diferents tasques als 13 municipis de la comarca (tots excepte El Vendrell), 2 administratives i 1 tècnica d’orientació. El contracte laboral durarà fins al 20 de febrer.
El programa s’adreça a persones aturades de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.
Les persones contractades tenen la tècnica d’orientació com a persona de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral. També és encarregada d’elaborar un diagnòstic de cada persona per a poder treballar aptituds que puguin tenir minimitzades pel temps que estan a l’atur. En funció de les necessitats del participant, es treballaran uns aspectes o uns altres.
El projecte Enfeina’t està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social a càrrec de la Conferència Sectorial d’Ocupació i Assumptes Laborals.