El Carnaval de Cunit es prepara pel seu 30è aniversari amb una junta renovada

Com a novetats de cara l'any vinent, el diumenge hi haurà un gran acte

Ja fa quasi un mes des de que el Carnaval de Cunit va acabar amb una excel·lent participació, però ara toca mirar al futur.

Així ho han comunicat des de la Comissió del Carnaval de Cunit, el qual com a primera novetat, és la d’enfrontar el 30è aniversari amb una junta renovada. Es mantenen Lola Díaz i Rocío Arteaga per dos anys més com a presidenta i vicepresident respectivament, i entra Daniel Fernádnez com a secretari, Carmen Urgell com a tresorera i Janette i Alberto Maqueda com a vocals amb una gran implicació.

Un dels altres temes, serà el conveni que en breu es signarà amb l’ajuntament.

Ja per finalitzar, i tot i que encara està pendent el carnaval d’estiu, la Comissió de Carnaval de Cunit ja està preparant el seu 30è aniversari. Aquest vindrà carregat de novetats, la primera serà a l’abril on els companys del Boig durant a terme un programa d’entrevistes al Canal de Youtube del Carnaval de Cunit. El “Xat Boig” ja té els dos primers convidats, començant amb Lola Díaz i tot seguit, amb Sa Majestat Dani. No seran entrevistes típiques sino en les que treurà el màxim sentiment possible i en les que es parli d’una manera diferent del carnaval i apropar-lo més encara a tots els carnavalencs.

També la propera edició portarà un acte gran pel diumenge després de la Gran Rua. Tot i que divendres i dissabte ja són dos dies grans, pretenen que el diumenge “deixi a tots de pedra”.