Dona la benvinguda al 2018 a la festa de Cap d’Any de l’Arboç

Les entrades anticipades es poden adquirir al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura per un preu de 12 euros amb dues consumicions

La Sala Polivalent de l’Arboç acollirà la festa de Cap d’Any que organitza l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració del Club de Futbol l’Arboç. L’esdeveniment començarà a les 00.45 hores del dia 1 de gener de 2018 i comptarà amb les actuacions del grup de DJ’s The Mitght Ducks i del showman local Rufino amb la Disco Laser Show.

Aquesta proposta permet a la població evitar agafar el cotxe i poder-se quedar a la vila en un entorn controlat i segur, i amb la millor companyia.

Les entrades anticipades tenen un cost de 12 euros i cada localitat inclourà dues consumicions, un got reutilitzable –seguint la política de l’Ajuntament de compromís amb el medi ambient–, una bossa de cotilló i una sorpresa. Les entrades es poden adquirir al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura i també es podran comprar el mateix dia de l’esdeveniment a la taquilla de la Sala Polivalent. En aquest cas últim cas, l’entrada només inclourà una consumició.

Per a més informació podeu trucar als telèfons 652355963 (Adri) 675287171 (Jesús), o bé adreçar-vos al Camp de Futbol o al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura de l’Arboç.

D’altra banda, la Festa de Cap d’Any també és una oportunitat per refermar el compromís assolit per l’Ajuntament de l’Arboç en la campanya per a la prevenció de conductes masclistes, i la campanya sobre el consum responsable de begudes alcohòliques, engegades en la passada Festa Major. Per aquest motiu, a la barra s’oferirà informació sobre ambdues campanyes.

Des de l’Ajuntament animem a tots els arbocencs i arbocenques a participar i gaudir d’aquesta festa de Cap d’Any amb civisme i responsabilitat.