Comença el període de matrícula del segon trimestre del CFA Dolors Paul

Ahir dia 27 de novembre el CFA Dolors Paul va obrir el període de matrícula del segon trimestre per als cursos d'anglès A.1, A.2 i preparació per a l'obtenció del First certificate i, també, per al curs de Graduat en educació secundària

Durant la setmana del 27 al 30 de novembre es portarà a terme la reserva de places per part de l’alumnat del centre, mentre que l’alumnat nou podrà matricular-se entre els dies 11 i 15 de desembre. Per accedir als cursos d’A.2 i de First certificate caldrà realitzar una entrevista prèvia, la qual es podrà dur a terme els dies 1 i 15 de desembre, de 9 a 11 hores o el dia 14 de desembre, de 16 a 19 hores, amb cita prèvia.

Per als cursos de català, castellà, alfabetització i la resta de propostes formatives s’obrirà un nou període de matriculació a partir del mes de gener. Les persones interessades poden consultar més informació a l’apartat Matrícules del web de l’escola (www.escolaadultscunit.cat) o trucar al telèfon 977 67 46 01 (de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 hores; dimarts i dijous, de 16 a 19 hores).