Comença el Parc Nadalenc al pavelló de Segur de Calafell

Estarà obert fins al 30 de desembre i reobrirà de nou del 2 al 4 de gener

Anuncia aquí la teva empresa – La Ciutat – 728×120

Aquest dissabte, 28 de desembre, comença el Parc de Nadal, que es farà al pavelló poliesportiu Jaume Vilamajó, a Segur de Calafell. Estarà obert fins al 30 de desembre i reobrirà de nou del 2 al 4 de gener. L’horari és d’11 a 14 hores i de 16.30 a 20.30 hores.

El Parc de Nadal oferirà activitats formatives i de lleure per als infants i el jovent, amb la participació de diferents serveis públics, empreses i entitats culturals. L’entrada costa 4 euros per tot el dia i només paguen els infants de 4 a 12 anys, no els més grans ni els acompanyants.

El Parc té la col·laboració de diverses entitats i serveis públics, com l’Ampa de l’escola La Ginesta, la Policia local, els Mossos d’Esquadra, Urbaser, el Club Bàsquet Calafell i Creu Roja.

Aprofitem per recordar que el 31 de desembre se celebrarà la tradicional festa i cercavila de l’Home dels Nassos. Sortirà de la Confraria de Pescadors, a les 11 hores i acabarà al centre cívic Cinema Iris. I aquella mitjanit, a la plaça de Catalunya es farà la festa de Cap d’Any, que rebrà el 2020 amb campanades, raim i cava, tot seguint el costum que es va estrenar quan va arribar l’any 2000.

A més, una activitat que es va estrenar l’any passat amb èxit, repetirà enguany. És el “Viatge al món del Nadal”, un passatge per a infants, en el qual es visitaran diferents escenaris nadalencs, on trobaran diferents personatges relacionats amb el Nadal, que tindran com a punt final el lliurament de les cartes al patge reial. Es farà a la planta baixa del centre cívic Cinema Iris els dies 2, 3, 4 i 5 de gener d’11 a 13:30 i de 18 a 20:30 hores. Ho organitza Fòrum Calafell.