Comença el desplegament de fibra òptica a La Bisbal del Penedès

L’Ajuntament ha aprovat el ‘Pla de desplegament de la xarxa de fibra òptica al nucli de la Bisbal del Penedès’ perquè els veïns del municipi puguin comptar amb internet d’alta velocitat

Aquest mes de gener començaran els treballs de desplegament de la fibra òptica al nucli urbà de La Bisbal del Penedès i, al mateix temps, es dotarà de connectivitat la resta d’urbanitzacions del municipi sota el nom comercial de “Fibra Òptica Penedès”. Amb aquesta iniciativa es pretén poder donar servei de connexió a internet d’alta velocitat, telefonia fixa i mòbil així com televisió als veïns de la zona

La Junta de Govern local del passat dijous 28 de desembre va aprovar el ‘Pla de desplegament de la xarxa de fibra òptica al nucli de La Bisbal del Penedès’. L’Ajuntament de la Bisbal fa més d’un any que està en contacte amb ApFutura, un operador que es va interessar en portar fibra òptica al nucli de la Bisbal i fer-lo arribar amb ones Wi-Fi a la resta del municipi per donar un millor servei de connexió.

A més, a partir del mes de març “Fibra Òptica Penedès” comptarà amb un local comercial al municipi (carrer Pare Junqué, 3) que servirà perquè els ciutadans puguin informar-se i contractar qualsevol dels serveis disponibles. L’operador dels serveis és ApFutura qui, a través d’Adamo Telecom Iberia SAU, va presentar el passat mes de desembre el ‘Pla de desplegament’ de l’estesa al municipi d’una nova xarxa d’accés ultra ràpida de nova generació mitjançant fibra òptica, anomenada FTTH (Fiber to the home).

Els tècnics municipals han fet els informes favorables i, posteriorment, ha estat aprovada per Junta de Govern, acomplint així la Llei 2014, de 9 de maig, de Telecomunicacions i la normativa municipal.

Fibra Òptica Penedès forma part de l’operador ApFutura, des del qual es dóna servei de connectivitat a diversos municipis de Catalunya com l’Ametlla de Mar, La Sènia, Mora d’Ebre, Riba-Roja, Capçanes, Centelles, etc. ApFutura compta amb més de 10 anys de trajectòria i més de 10.000 clients.