Campanya Comercial “Patina a l’Arboç”

Els comerços de la vila dispensaran tiquets amb les compres de Nadal

L’Ajuntament de l’Arboç engega el proper divendres 1 de desembre la nova campanya comercial “Patina a l’Arboç”. Una iniciativa que oferirà una pista sintètica de patinatge adreçada no només a totes les nenes i els nens de la vila, sinó també a totes les mares, pares, àvies i avis que s’animin a compartir amb els seus fills o nets uns moments de diversió.

La pista sintètica de patinatge restarà instal·lada a la Sala Polivalent (c/Nord, s/n) i el seu període d’obertura serà de l’1 al 17 de desembre de 2017 i del 4 al 9 de gener de 2018. L’entrada a d’instal·lació inclourà els patins i es recomana portar guants.

Els horaris de l’1 al 17 de desembre seran de dilluns a divendres de les 17 a les 20h, i els dissabte, diumenges i festius, de les 11 a les 14 h i de les 17 a les 20h. Els dies 4, 7, 8 i 9 de gener els horaris seran de les 11 a les 14 h i de les 17 a les 20h. El dia 5 de gener només s’obrirà pel matí de les 11 a les 14 h, i el dia 6 de gener només s’obrirà per la tarda de les 17 a les 20h.

Tots els comerços arbocencs adherits a la Campanya “Patina a l’Arboç” estaran identificats amb el cartell de la campanya i dispensaran tiquets de descompte per la pista sintètica de patinatge als seus clients quan aquests realitzin una compra. Totes les persones que acudeixin a la pista sintètica de patinatge amb un tiquet de descompte només pagaran 1 euro per patinar 20 minuts. Les persones sense tiquet pagaran 2 euros per patinar 20 minuts.

Per l’Ajuntament de l’Arboç aquesta nova campanya suposa una clara aposta municipal per a la revitalització del comerç durant la campanya de Nadal i de promoció del comerç de proximitat entre els vilatans.