Calafell vol adequar els horaris d’ús dels equipaments esportius per evitar conflictes entre entitats

La regidoria d’Esports anuncia una mediació i un criteri que eviti greuges comparatius

L’Ajuntament de Calafell vol adequar els horaris d’ús dels equipaments esportius municipals per evitar conflictes entre entitats que comparteixen instal·lacions. L’equip de govern ha avançat que hi buscarà solució, fent una mediació, “amb un criteri d’equidistància on ningú pugui dir que té un greuge comparatiu”, segons ha avançat el regidor d’Esports, Artur Peña.

Els problemes es produeixen sobretot en la franja de les 17 a 21 hores. És quan hi ha més demanda per entrenar. El regidor explica que s’està reunint amb totes les entitats per arribar a una solució. De moment, es mantenen els mateixos horaris d’entrenament de la temporada anterior.

Artur Peña ha afegit que l’Ajuntament “prioritzarà l’entesa” i descarta que la solució passi, ara per ara, per més instal·lacions esportives. El regidor destaca que venim d’una gran inversió en equipaments: la remodelació del camp Juan Ríos i del pavelló Jaume Vilamajó i la imminent construcció d’un gimnàs al nucli antic. I subratlla que “fer una instal·lació té uns costos importants i també despeses de manteniment”. Afegeix: “Hem de ser curosos. Les instal·lacions que es facin han de complir garanties d’optimització. Has de saber que ja li has tret tot el profit a la instal·lació que ja tens i que, per tant, vegis claríssim que una altra és necessària”.