Calafell dóna suport unànime a la plataforma “Cap nen sense bus”

500 famílies reclamen que hi hagi places de transport escolar per a tothom que ho demani

Imatge d'un bus escolar calafellenc. (Cedida)

Tots els grups polítics que formen l’Ajuntament de Calafell han donat suport unànime a la plataforma “Cap nen sense bus”. Aquest col·lectiu havia presentat un manifest, avalat per 500 famílies, que reclamava garantir una plaça de transport escolar a cada infant, la família del qual ho demanés, desprès que aquest curs alguns alumnes no ho hagin aconseguit. També es demanaven un seguit de millores generals en el servei.

Els acords adoptats, en el ple ordinari del passat 5 de novembre, són els següents:

–Donar suport al manifest proposat per la plataforma “Cap nen sense bus”, avalada per 500 famílies signants.

–Crear un grup de treball format per diferents regidories implicades, i amb la participació dels grups municipals del consistori, per tal d’elaborar un pla d’actuacions en matèria de transport escolar, amb la finalitat d’adequar les necessitats de les famílies i l’establiment del servei per aconseguir la màxima eficàcia.

–Revisar els enllaços, i fer les modificacions necessàries, de les línies de transport municipal urbà que utilitzen els alumnes que van als instituts del municipi.

–Endegar les mesures urgents necessàries d’adequació del nombre i capacitat deles autobusos de transport escolar per tal de garantir el servei a la totalitat de la demanda, a partir del segon trimestre del curs 2018-2019.