Calafell celebra un nou Summer Night

Serà aquest cap de setmana i durant tres dies hi haurà descomptes i oportunitats, amb música i animació al carrer

Imatge del flyer del Summer Night de Calafell. Foto: Cedida

Calafell celebrarà aquest proper cap de setmana, del 23 al 25 d’agost, una nova edició del Summer Night, el certamen comercial estrenat l’estiu de 2015 i que també s’ha celebrat en altres moments de l’any sota el nom de Shopping Night. La finalitat d’aquesta iniciativa és fomentar les compres al comerç local de proximitat i amb l’al·licient de música en viu i animació al carrer.

Seran tres dies de campanya amb ofertes especials i promocions. I amb l’aditament de tota mena d’activitats per fer ambient als carrers: música en viu, tallers infantils, cercaviles, activitats a la platja, photocall… A més, hi haurà una actuació de “Los 40 Live Session”.

El Summer Night és organitzat per l’associació de comerciants i empresaris Fòrum Calafell, amb la col·laboració de l’Ajuntament i el suport de Calafell.tv.

“El comerç local de proximitat necessita campanyes com aquestes per fer-lo atractiu de cara als compradors”, explica la tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Lluïsa Lastra. “Les edicions anteriors”, afegeix, “han estat un èxit i ara hi tornem, tot dipositant de nou la nostra confiança en aquesta proposta”.