Arriba ‘La Boja setmana del comerç de Cunit’

L' Associació de Comerciants, les 3 escoles de Cunit i l'Ajuntament col•laboren en l'organització de la primera "gimcana comercial". Hi podran participar els gairebé 900 alumnes de Primària

L’Associació de Comerciants i Empresaris (ACEC) del nostre municipi, amb el suport de l’Ajuntament de Cunit i de les escoles Sòlunit, Pompeu Fabra i Els Cossetans, participa en la propera Setmana del Comerç que se celebrarà arreu de Catalunya del 20 al 26 de març.

L’Associació de Comerciants de Cunit ha organitzat a nivell local l’activitat “La boja Setmana del Comerç a Cunit”, que consistirà en una “gimcana comercial” adreçat als/les prop de 900 alumnes de primària de les tres escoles del nostre municipi. Es tracta de trobar “l’error comercial” en cadascú dels 39 establiments comercials que hi participen.

Al llarg dels 7 dies de campanya (del 20 al 26 de març) els i les alumnes de primària de Cunit hauran de transitar pels establiments comercials que participen (i que constaran a la documentació que se’ls facilitarà) i deixar constància de l’error trobat. Una vegada completada la documentació amb els 39 errors, la depositaran en les urnes col·locades en les tres escoles i participaran en un sorteig de tres entrades a Port Aventura.

La Setmana del Comerç és un reconeixement a les associacions de comerciants i empresaris d’arreu de Catalunya per la seva funció social i de dinamització econòmica del seu àmbit d’actuació.

Des de la regidoria de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Cunit es valora positivament la iniciativa de l’Associació de Comerciants i Empresaris perquè es converteix en una oportunitat per ampliar el coneixement de l’oferta de productes i serveis del nostre municipi, alhora que promou la participació de les escoles, famílies i joves en una activitat de caràcter promocional dels establiments comercials de Cunit.