ALDI reobrirà al Vendrell el proper 1 de març

La nova botiga comptarà amb 1.200 metres quadrats i 115 places d’aparcament i estarà ubicada a la Carretera de Barcelona, 25

ALDI reforça la seva presència a Catalunya amb la inauguració d’un nou supermercat, el proper 1 de març, al Vendrell. La nova botiga comptarà amb 1.200 metres quadrats i 115 places d’aparcament i estarà ubicada a la Carretera de Barcelona, 25. L’horari de la botiga serà de dilluns a dissabte de 09:00 a 21:00 h i els diumenges de 09:00 a 15:00h.

Aquest nou establiment s’emmarca dins del pla d’expansió d’ALDI a Catalunya, que ja compta amb 59 establiments, 10 dels quals a la província de Tarragona. La nova botiga conservarà tots els llocs de treball de l’antic supermercat, a més d’incorporar 4 nous col·laboradors, apostant sempre per la contractació de personal local. Amb la implementació d’aquest supermercat, la cadena contribuirà a la dinamització econòmica del Vendrell a més de seguir oferint una bona alternativa per a realitzar la compra familiar quotidiana als seus ciutadans.

ALDI aposta per oferir qualitat molt alta als millors preus i un ampli ventall de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. En el nou establiment del Vendrell, els clients podran trobar més de 1.500 productes amb tot allò que necessiten per a la seva cistella de la compra: productes frescos, envasats, regionals, i més de 200 ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat. A més, la cadena compta amb un ventall de 120 marques pròpies que ja triomfen a molts països europeus que permetrà que molta més gent pugui accedir a productes d’alta qualitat als millors preus.

El dia de la inauguració, tots els clients que assisteixin al supermercat podran gaudir d’una degustació de productes ALDI i de cuina en directe, a més de promocions i obsequis.

Sobre ALDI

ALDI és una de les cadenes d’alimentació i supermercats més importants del món. El seu origen és alemany i compta amb prop de 5.000 botigues distribuïdes en 9 països. La seva entrada al mercat espanyol es va produir l’any 2002 i en l’actualitat hi té més de 270 establiments.

ALDI es concentra en el que és essencial: la comoditat i funcionalitat dels seus establiments, l’elevada autoexigència a l’hora de seleccionar els millors productes i la qualificació dels seus col·laboradors. Un dels valors d’ALDI és la qualitat dels seus productes, que aconsegueix comprant als millors proveïdors locals, estatals i internacionals, i oferint les seves pròpies marques com Milsani, GutBio, Biocura, Mildeen, Unamat o Tandil, entre d’altres.