Sandra Suarez serà la cap de llista pel PDeCAT Calafell en les pròximes eleccions municipals

Sandra Suarez: "Estic molt feliç, il·lusionada i emocionada per haver estat escollida, però també sóc molt conscient de la gran responsabilitat"

La candidata té el suport unànime de tota la militància del seu partit. (Cedida)

Aquesta tarda en assemblea local extraordinària, Sandra Suarez ha estat escollida per unanimitat com a alcaldable del PDeCAT de Calafell per les pròximes eleccions municipals del 2019.

Sandra Suarez ha explicat que “estic molt feliç, il·lusionada i emocionada per haver estat escollida, però també sóc molt conscient de la gran responsabilitat”. Així mateix Suarez ha volgut agrair la confiança i el suport de tots els militants i regidors i molt especialment a Joan Olivella i al Rafel Solé.

També ha explicat que “el projecte és col·lectiu i d’estima pel municipi per tal de fer feliç als calafellencs i calafellenques”.Per finalitzar, Sandra ha indicat que “som persones honestes i ara toca seguir treballant pel que realment importa, Calafell”.

Sandra Suarez actualment combina la tasca de consultora en igualtat i la d’assessora a la Diputació de Tarragona. Ha estat regidora a l’Ajuntament de Calafell des de l’any 2003 i a l’actualitat és regidora a l’oposició. Molt vinculada al món cultural i associatiu de Calafell.

A l’assemblea local extraordinària també han assistit el Jaume Casañas, president de la vegueria del Penedès del PDeCAT i Maria Senserrich, portaveu del PDeCAT.