El PP del Vendrell demana a la Generalitat que prohibeixi circular camions per l’N-340 amb meteorologia adversa

El portaveu popular vendrellenc, Jerónimo Merino, recorda que “la competència de trànsit a les carreteres catalanes és de la Generalitat”

El portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament del Vendrell, Jerónimo Merino, ha anunciat aquest dilluns que enviarà una carta al secretari de Territori i Mobilitat, Ricard Font, demanant-li que “el Departament de Territori prohibeixi la circulació de camions a la N-340 quan hi hagi dies de metereologia adversa”. Merino ha explicat que “tots els veïns de la comarca del Baix Penedès estem consternats després de l’accident mortal d’aquest diumenge i és urgent prendre mesures”.

Jerónimo Merino ha recordat que “la competència del trànsit és de la Generalitat, que té potestat per prohibir la circulació a les carreteres catalanes; per això, en la carta al secretari  de Territori i Mobilitat li demanem que prengui les mesures oportunes per tal de prevenir més accidents”. “És hora de deixar-se de baralles entre administracions i treballar tots a una per evitar situacions com la viscuda aquest diumenge a la N-340 al seu pas pel Vendrell”, ha finalitzat el portaveu popular vendrellenc.

Merino demana que davant la metereologia adversa es posin solucions alternatives mentre s’arregla el pas dels camions per l’AP7 i així evitar punts negres com en el que es va produir ahir l’accident mortal dels tres arbocencs.