Pere Pons nou president comarcal PDeCAT Alt Penedès

El nou President comarcal va destacar que continuarà amb el compromís del PDeCAT amb aquesta comarca i amb el conjunt de la Vegueria del Penedès.

Aquest passat dijous, 26 d’abril, va tenir lloc l’assemblea convocada per escollir el nou president comarcal del Partit Demòcrata, PDeCAT, a l’Alt Penedès.

L’assemblea va escollir per unanimitat com a nou President comarcal del PDeCAT l’alcalde de Subirats, en Pere Pons.

Pere Pons encapçalarà un equip que, quasi en la seva totalitat repeteix de l’executiva anterior. Al costat de l’alcalde de Subirats, l’acompanyaran l’Esther Peña, Xavier Vidiella, Xavier Lluch, Ramon Alonso, Silvia Pérez, Mònica Morató, Pere Soler, Susanna Escribà, Carme Villanueva i Aureli Ruiz.

El nou President comarcal va destacar que continuarà amb el compromís del PDeCAT amb aquesta comarca i amb el conjunt de la Vegueria del Penedès. També va comentar que ben aviat es posarà a treballar amb la seva executiva per aconseguir que el Partit Demòcrata tingui una llista municipal a cada poble de la comarca a les properes eleccions del 2019.

Per altra banda, a  l’assemblea també va assistir el President de la Vegueria del Penedès del PDeCAT, en Jaume Casañas, que va destacar la feina feta i el valor afegit de la trajectòria del Francesc Olivella a la comarca i al partit els darrers anys, i també va posar l’accent en la preparació, el coneixement i l’experiència del Pere Pons per desenvolupar aquest nou càrrec i aquesta nova etapa del  PDeCAT a l’Alt Penedès.